Jäsenkentät

Alastaro Golf Oy

Alastaro Golfin Virttaankankaan 18- reikäinen golfkenttä kunnioittaa alustansa puolesta perinteitä. Virttaan kenttä on alkuperäisten merenranta-linksien tavoin kokonaan hiekkapohjainen. Pelaaminen on säästä riippumatta miellyttävää, kun pallo rullaa väylillä ja kentän pohja imee sateet nopeasti sisäänsä.

Yhteystiedot

Golfkentäntie 195, 32560 Virttaa

Puh. (02) 724 7824

Puheenjohtaja, Markku Mäkitalo

Toiminnanjohtaja, Markus Kankaanranta

markus.kankaanranta@alastarogolf.fi Sivusto Sijainti
Archipelagia Golf Oy

Haasteellinen Kosti Kurosen suunnittelema 18-reikäinen kenttä Turunmaan saaristossa Paraisilla takaa miellyttävän golfnautinnon niin harrastelijoille kuin kilpapelaajillekin.

Yhteystiedot

Puh. 050 45 25 300

Finbyntie 87, 21600 Parainen

Puheenjohtaja, Stig-Erik Herrgård

Toimitusjohtaja, Nina Katajainen

nina.katajainen@argc.fi Sivusto Sijainti
Aurinko Golf Oy

Aurinko Golf on 27-reikäinen golfkeskus Naantalissa. Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema kenttä sijaitsee Naantalin pohjoispuolella Vengan tilan arvokkaassa luonto- ja kulttuurimaisemassa. Täysimittainen 18 reiän (par 72) kenttä sijoittuu monipuolisiin kalliomäntymetsä-maisemiin. Korkeuserot tuovat oman lisämausteen kentälle. Yhdeksän reiän Ysi+ kentällä (par 30) pääsevät kaikki tutustumaan golfiin.

Yhteystiedot

Vengantie 58, 21110 Naantali

Puh. 020 7545 900

Puheenjohtaja, Juha Manner

Toimitusjohtaja, Arttu Pulkkinen

arttu.pulkkinen@aurinkogolf.fi Sivusto Sijainti
Gumböle Golf Oy

Nopeasti pelattavat väylät lyhyine siirtymineen ja huippukuntoiset greenit jättävät hyvän fiiliksen. Kierrosaika on usein alle 4 tuntia.

Yhteystiedot

Gumbölentie 20, 02770 Espoo

Puh. 0300 870 370

Puheenjohtaja, Håkan Blomberg

Toimitusjohtaja, Markku Ignatius

markku.ignatius@gumbolegolf.fi Sivusto Sijainti
Golfrauma Oy

Rauma Golf sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Rauman torilta. Kenttä muodostuu kahdesta eriluonteisesta yhdeksiköstä, joista etuysi on puistomainen, pienen joen halkoma, tasainen osuus. Jälkimmäinen ysi sijoittuu vaihtelemaan metsämaastoon ja sisältää runsaasti vesiesteitä.

Yhteystiedot

Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Puh. 02 8230 324

Puheenjohtaja, Rami Sainio

Toimitusjohtaja, Joni Ylen

joni.ylen@raumagolf.fi Sivusto Sijainti
Golf Talma Oy

Golf Talma on kolmen kentän ja monipuolisten harjoitteluolosuhteiden golfkeskus. Kentistä Master ja Laakso ovat 18-reikäisiä. Molemmat ovat maastoltaan monipuolisia ja korkeuseroiltaan vaihtelevia. Par 3 -kenttä on 9-reiän erinomainen harjoituskenttä ja hoidoltaan isojen kenttien tasoisena se soveltuu aloittelevien pelaajien lisäksi hyvin myös kokeneiden pelaajien tarpeisiin.

Yhteystiedot

Nygårdintie 115-116, 04240 TALMA

Puh. 09 274 6540

Puheenjohtaja, Timo Heikkilä

Toimitusjohtaja, Ismo Haaponiemi

ismo.haaponiemi@golftalma.fi Sivusto Sijainti
Hangolf Oy

Hangolfin toiminta alkoi vuonna 1997 ja vuonna 2006 valmistui nykyinen etuysi ja samalla kentästä tuli 18-reikäinen. Nykyinen klubitalo avattiin vuonna 2013. Kentän etu- ja takaysi eroavat aika paljon toisistaan. Vanhempi osa eli takaysi on huomattavasti avarampi ja väylät ovat leveämmät. Etuysillä on taas kapeat väylät ja metsää. Myös vesiesteitä löytyy, joten haastavuutta riittää. Hangolfin pelikausi on huomattavan pitkä joten pelit yleensä onnistuvat aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä vaikka muut kentät olisivatkin kiinni.

Yhteystiedot

Kirkkotie 28, 10900 Hanko

Puh 019 2489 357

Puheenjohtaja, Harri Bucht

Toimitusjohtaja, Lena Haanpää

lena.haanpaa@hangolf.fi Sivusto Sijainti
Harjattula Golf Oy

Viihtyisä ja merellinen Harjattulan kenttä tarjoaa loistavat puitteet vapaa-aikaan, yritysgolfiin sekä erilaisiin golftapahtumiin. Harjattulan kenttä on vaihtelevassa luonnossa sijaitseva 18-reikäinen championship-tason kenttä, joka antaa haasteita kaikentasoisille pelaajille. Pituus klubiteeltä 5 885 metriä. Harjoitusalue on mitä parhain. Tilavalla alueella on pitkä lyönti-, pitchi-, chippi- ja puttausalueet.

Yhteystiedot

Harjattulantie 84, 20960 Turku

Puh 040 587 6523

Puheenjohtaja, Kalevi Kurkijärvi

Toimitusjohtaja, Juha Laukkanen

juha.laukkanen@harjattula.fi Sivusto Sijainti

Tervetuloa ”Kuninkaalliseen” Hartola Golfiin! Olemme laadukas, muttei hienosteleva, 18-reikäinen golfkeskus. Yhdessä Linna-hotellin ja Itä-Häme opiston kanssa tarjoamme sinulle "Parasta vapaa-aikaa". Ota yhteyttä, lupaamme sinulle hyvän henkilökohtaisen palvelun.

Yhteystiedot

Kaikulantie 79, 19600 Hartola

Puh 010 231 2380

Puheenjohtaja, Pekka Raitala

Toimitusjohtaja, Tera Heinonen

tera.heinonen@hartolagolf.com Sivusto Sijainti

Keskeltä kaupunkia, mutta luonnon rauhasta löytyy kaksi tasoituskelpoista kenttää. Pitkä Ysi ja Kehä-6 sopivat kaikentasoisille pelaajille. Klubitalolta saat pientä purtavaa ja tuoretta pullaa. Virvokkeet maistuvat aurinkoisella terassillamme. Tervetuloa Hiekkikseen!

Yhteystiedot

Tennistie 9, 01370 Vantaa

Puh 029 170 2080

Puheenjohtaja, Petri Kasper

Toimitusjohtaja, Hanna-Leena Ronkainen

hanna-leena@golfacademy.fi Sivusto Sijainti

Mäntsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä oleva Hirvihaaran kenttä avattiin vuonna 2008. 18-reikäinen kenttä tarjoaa haasteellisia metsäväyliä, sekä vastapainoksi muutaman helpomman väylän, jossa aloittelijakin voi tuntea onnistumisen riemua. Ajomatkaa kentälle on pääkaupunkiseudulta vain noin puoli tuntia.

Yhteystiedot

Vanha Soukkiontie 945 04680 Hirvihaara

Puh 0400 212 331

Puheenjohtaja, Mika Häikiö

Toimitusjohtaja, Ismo Piira

ismo.piira@hirvihaarangolf.fi Sivusto Sijainti

Kosti Kurosen suunnittelema 18-reikäinen Hyvinkään Golfkenttä sijaitsee hyvin yhteyksien varrella 3-tien ja Hyvinkään Sveitsin välisessä harjumaisemassa. Hyvinkään kentän paras ominaisuus on sen urheilullisuus. Korkeuserojen ja vaihtelevuuden sekä kenttäaluetta halkovan Vantaanjoen ansiosta se tarjoaa haasteita kaikentasoisille pelaajille.

Yhteystiedot

Golftie 63, 05880 Hyvinkää

Puh 0600 550 974

Puheenjohtaja, Jorma Malmi

Toimitusjohtaja, Mika Nieminen

mika.nieminen@hyvigolf.fi Sivusto Sijainti

Niskaportin etuysi aukeaa Niskaportin historiallisesta pihapiiristä peltomaisemaan. Ensisilmäyksellä tasaiselta näyttävä kenttä on kuitenkin kumpuileva ja haastava.

Yhteystiedot

Iitintie 684, 47400 Kausala

Puh 05 544 4400

Puheenjohtaja, Pentti Toivanen

Toimitusjohtaja, Jukka Ryynänen

ismo.piira@iittigolf.com Sivusto Sijainti

Ikaalisten Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ikaalisten ja Parkanon välimaastossa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Kenttä seurailee kauniin Poltinjoen maisemia ja tarjoaa miellyttävän pelikokemuksen sekä vähemmän pelanneille että enemmän haasteita hakeville golfareille.
Poikkea 3-tieltä ja tule tutustumaan rentoon tunnelmaan ja mielenkiintoiseen kenttään.

Yhteystiedot

Yliskyläntie 1411, 39580 Riitiala

Puh 045 870 6995

Puheenjohtaja, Erkki Kulovuori

Toimitusjohtaja,

ikaalisten.golf@ikg.fi Sivusto Sijainti

Kajaanissa voit pelata mukavassa ympäristössä 9 reikäisellä kentällä. Pekka Sivulan suunnittelema kenttä on valmitustunut vuonna 1991. Se on rakennettu kumpuilevaan maastoon. Alueen läpi virtaava Syväoja vaikuttaa lähes jokaisella väylällä. Kaksi pitkää par 4-väylää suosivat pitkälyöntisiä pelaajia, muut väylät harkitsevaa ja rautamailat hallitsevaa pelaajaa.

Yhteystiedot

Mainuantie 350, 87700 Kajaani

Puh 08 6131 144

Puheenjohtaja, Aarni Piirainen

Toimitusjohtaja, Seppo Räisänen

toimisto@kajaaningolf.fi Sivusto Sijainti

Kanavagolfille ei tarvitse tulla pönöttämään tai synkistelemään, sillä iloinen läppä lentää niin klubilla kuin myös kentän puolella. Itse kenttä on noussut viime vuosina tuntemattomuudesta Lahden alueen ehdottomaan parhaimmistoon. Vieraspelaajat ovat erityisesti kehuneet kentän kuntoa, ilmapiiriä ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Kanavagolfilta löytyy myös täysin uusi 12-reikäinen minigolf. Kanavagolf sijaitsee valtatie 24:n varrella Vääksyssä. Kenttäalueen kokonaispinta-ala on noin 80 hehtaaria joten väylät (18 + 4) on ollut mahdollista sijoittaa maastoon luonnollisesti toisiaan häiritsemättä. Väljyyden ja luonnonläheisyyden tuntua lisää kenttäalueen keskelle jäävä eli Pasolanvuoren maisemankatselu- ja luontopolkualue.

Yhteystiedot

Tehtaantie 3, 17200 Vääksy

Puh 044 270 0412

Puheenjohtaja, Ari Honkasalo

Toimitusjohtaja, Jyrki Jalli

jyrki.jalli@kanavagolf.com Sivusto Sijainti

Kankaisten Golfpuisto Oy:n, Maskuun Kankaisten kartanon entisille maille rakentama, Pekka Sivulan suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä, valmistui kesällä 2002 ja laajeni 27 reikäiseksi kauden 2017 aikana. Uuden yhdeksikön on suunnitellut golfarkkitehti Lassi Pekka Tilander. Kankaisten Golfpuisto on kauniin ympäristönsä, hyvän sijaintinsa ja toimivien palveluidensa vuoksi muodostumassa yhdeksi alueen kysytyimmistä golfharrastuspaikoista. Vesiesteet ja bunkkerit lisäävät mäkisten ja kaltevien väylien haasteellisuutta.

Yhteystiedot

Maskuntie 281, 21250 Masku

Puh 02 4312 787

Puheenjohtaja, Eeva Antti

Toimitusjohtaja, Timo Tuominen

timo.tuominen@kgm.fi Sivusto Sijainti

Keimolan golfkeskus sijaitsee erinomaisessa paikassa Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Matkaa Helsingin keskustasta on vain reilut 20 kilometriä. Sijaintinsa takia yhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta ovatkin erinomaiset.
Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon tarjoten mieleenpainuvan pelikokemuksen. Pelata voit joko 9, 12 tai 18 reikää oman aikataulun mukaisesti.

Yhteystiedot

Kirkantie 32, 01750 Vantaa

Puh 09 2766 650

Puheenjohtaja, Johanna Paavolainen

Toimitusjohtaja, Pekka Palmunen

keimolagolf@keimolagolf.com Sivusto Sijainti

Kerigolfin kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan, jonka korkeuserot tuovat sopivaa vaihtelua peliin. 18-reikäisen kentän klubitalolla laadukkaat ravintolapalvelut tarjoaa Restaurat&Café Swing.

Kerigolfista vain 15 minuutin ajomatkan päässä ovat Savonlinna, Oopperajuhlat ja Olavinlinna. Metsämuseo Lusto sekä Kerimäen kuuluisa puukirkko ovat niinikään lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Torvelantie 67, 58200 Kerimäki

Puh 015 252 600

Puheenjohtaja, Jari Suomalainen

Toimitusjohtaja, Soili Pelkonen

clubhouse@kerigolf.fi Sivusto Sijainti

Kotojärvi Golf sijaitsee Pornaisten kunnassa Laukkoskella n. 40 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Golfkeskus sijaitsee vanhassa kartanomiljöössä keskellä Itä-Uudenmaan upeaa luonnonmaisemaa. Kotojärvi Golfissa on kaksi kenttää, 18 reikäinen Puistokenttä sekä 9 reikäinen Rantakenttä.

Yhteystiedot

Kotojärventie 15, 07150 Laukkoski

Puh 044 975 2950

Puheenjohtaja, Björn Fredriksson

Toimitusjohtaja, Mika Asikainen

mika.asikainen@kotojarvigolf.fi Sivusto Sijainti

Kullo Golf on huolella toteutettu, viihtyisä kokonaisuus, noon 25min Helsingistä itään. Kentän on suunnitellut tunnettu golfkenttäarkkitehti Jan Sederholm. Avauslyönnin vuonna 2004 löi supertähti Annika Sörenstam. Kentältä löytyy reilusti pinnanmuotoa, ja sen korkeuserot vaihtelevat aina rantakaislikoiden suhinoista puiden yläpuolelle kipuaviin kukkuloihin. Mutkittelevat väylät kulkevat merenrannassa ja kallioiden muotoilemassa metsämaisemassa. Griinit ovat huippukunnossa läpi kauden, ja jälkipelin puitteet varmistavat hyvän fiiliksen tuloksesta riippumatta. Kullon tiipaikat on sijoitettu fiksusti, joten peli-iloa riittää taidoista riippumatta. Harjoittelualueet ovat maamme parhaimmistoa ja ne sijaitsevat aivan klubitalon ja 1. tee läheisyydessä.

Yhteystiedot

Golftie 119, 06830 Kulloonkylä

Puh 0600 550 976

Puheenjohtaja, Hanna Teerijoki

Toimitusjohtaja, Olli-Pekka Nissinen

op.nissinen@kullogolf.fi Sivusto Sijainti

Kaikki hauskemman golfin puolesta ja tylsyyttä vastaan. Uusi tapa golfata! Kurk Golfista golfin huvipuisto! Matka tavoitetta kohti on alkanut. Olemme Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä, jonka myötä lupauksemme Suomen hauskimmasta golfista saa aimo annoksen lisää katetta!

Yhteystiedot

Kuperkeikantie 20, 02550 Kirkkonummi

Puh 09 8190480

Toimitusjohtaja, Paavo Kettunen

Puheenjohtaja, Hans Weckman

kurk@kurkgolf.fi Sivusto Sijainti

Vuonna 1959 perustettu Lahden Golf on urheilullisia arvoja korostava golfyhteisö, joka on tuottanut maamme golfkartalle lukuisia huippupelaajia. Takkulassa vuodesta 1986 toiminut LG tekee koko ajan mittavaa juniorityötä tulevien huippujen kasvattamiseksi. Kenttämme on kauniiseen ja vaihtelevaan metsämaastoon sijoitettu. Se on omiaan harjaannuttamaan järkevään sijoituspeliin sekä tuloksen kannalta tärkeisiin noin sadan metrin lähestymislyönteihin. Kentältä löytyy komeita par 5 -väyliä mm. Mestari-kentän reiät 14 ja 18, joista mikä tahansa kenttä voisi olla ylpeä.Vierailevalle pelaajalle pitkä historia ja seurapohjaisuus näkyvät välittömänä ilmapiirinä sekä hyvänä golfetiketin noudattamisena.

Mottona Takkulassa pelaamiselle on: "Unohda huolet - nauti pelaamisesta"

Yhteystiedot

Takkulantie 20, 15230 Lahti

Puh 040 351 9354

Puheenjohtaja, Harri Leino

Toimitusjohtaja, Tommi Nikunen

tommi.nikunen@lahdengolf.fi Sivusto Sijainti

Lakeside Golfin 36-reikäinen golfkeskus muodostuu kahdesta keskenään erityyppisestä kentästä. Yhteistä kentille on kaunis karkkulainen kulttuurimaisema, mutta molemmilla kentillä on oma tunnelmansa ja erilaiset pelilliset haasteensa.

Vuonna 1992 valmistuneen Järvenranta-kentän etuysi sijoittuu Riippilänjärven rantamaisemaan. Kauniiden näkymien lisäksi järvi tuo peliin mukaan sopivaa haastetta usealla väylällä. Takaysillä maisema muuttuu vähitellen metsäisemmäksi ja täällä kentälle antavatkin leimansa vaihtelevat korkeuserot.

Vuonna 2005 avattu Pirunpelto tarjoaa hyvin toisenlaisen golfelämyksen. Kenttää ympäröivä jylhä luonnonmetsä lumoaa kauneudellaan, mutta haastaa golfarin tarkkaan peliin. Metsän reunustamien väylien lisäksi avokalliot ja Sorvijärven metsälampi leimaavat kierrosta. Luonnollisena osana kenttää ovat tietysti myös kaksi pirunpeltoa, jääkauden muokkaamaa kiviröykkiötä, joista kenttä on saanut nimensä.

Yhteystiedot

Sastamalantie 1901, 38100 Sastamala

Puh 03 5129 500

Toimitusjohtaja, Johanna Mäkelä

Puheenjohtaja, Pertti Mäntylä

toimisto@lakesidegolf.fi Sivusto Sijainti

Ronald Freamin suunnittelema Laukaan Peurunkagolfin kenttä avattiin vuonna 1989. 18-reikäinen kenttä sijaitsee Laukaassa luonnonkauniissa järvimaisemassa kahden järven välisellä kannaksella. Meiltä löydät maastoltaan vaihtelevan, haasteellisen ja hyvin hoidetun huippukentän.

Yhteystiedot

Valkolantie 68, 41350 Laukaa

Puh 020 752 9200

Puheenjohtaja, Kyösti Vesterinen

Toimitusjohtaja, Heikki Hokkanen

caddiemaster@lpg.fi Sivusto Sijainti

Loimijoki Golfin kaunis 18-reikäinen kenttä sijaitsee Lounais-Hämeessä, Ypäjän kunnassa. Kentän on suunnitellut legendaarisen Graham Cooken oppeja noudattaen Christian Lagerstedt. Nimensä golfkenttä on saanut sen kupeessa virtaavasta Loimijoesta. Veden lisäksi kenttä saa vaihtelevuutta monimuotoisista metsäsaarekkeista. Kentällä on range, jossa on mahdollisuus lyödä joko nurmelta tai matoilta, chippi- ja pitch-alue, harjoitusbunkkerit ja kolme puttiviheriötä. Klubilla toimii viihtyisä klubiravintola sekä laadukas pro-shop.

Yhteystiedot

Jaakkolantie 190, 32100 Ypäjä

Puh 050 590 2470

Toimitusjohtaja, Hanna Lilja

Puheenjohtaja,

hanna.lilja@loimijokigolf.fi Sivusto Sijainti

Meri-Teijolla voit pelata kahta kenttää: 18 väylää käsittävää Meri-Teijo Golf -kenttää tai 6-reikäistä par 3 -kenttää. Kenttä tunnetaan pitkästä kaudestaan ja hyvästä kunnostaan koko kauden. Harjoittelu sujuu laajalla ruohorangella, putti- ja chippigreeneillä ja harjoitusbunkkereissa. Klubirakennus on tilava; ravintola A-oikeuksin ja pro shop yläkerrassa, saunat ja suihkut alakerrassa.

Yhteystiedot

Lanskantie, 25570 Teijo

Puh 044 736 39 55

Puheenjohtaja, Tommy Skogster

Toimitusjohtaja, Petteri Patjas

toimitusjohtaja@meriteijogolf.com Sivusto Sijainti

Messilä Golf on 18-reikäinen klubikenttä, joka sijaitsee Hollolan kunnassa. Kenttä on avattu v. 1990 ja sen on suunnitellut Kosti Kuronen. Lassi-Pekka Tilander teki peruparannussuunnitelman 2005. Kentän pinta-ala on n. 63 ha. Kenttä on rakennettu nuoreen tasaiseen männikköön ja sitä ympäröi Tiirismaan luontomatkailualue ja Messilän matkailukeskus.

Yhteystiedot

Messiläntie 240, 15980 Messilä

Puh 040 866 8800

Puheenjohtaja, Matti Hippi

Toimitusjohtaja, Arja Byman

arja.byman@messilagolf.fi Sivusto Sijainti

Muuramen kenttä sijaitsee vireässä Muuramen kunnassa vaihtelevassa keskisuomalaisessa maastossa. 18-reikäisen kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Suunnittelussa on hyvin otettu huomioon maaston muodot. Kenttä antaa haastetta sopivasti kaiken tasoisille pelaajille. Kentällemme jokainen pelaaja on aina yhtä tervetullut. Olemme ylpeitä iloisesta ja rennosta ilmapiiristämme. Yhteen hiileen puhaltaminen on osa kenttäkulttuuriamme. Tervetuloa pelaamaan elämyksellinen kierros!

Yhteystiedot

Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame

Puh 040 548 6262

Puheenjohtaja, Esko Helin

Toimitusjohtaja, Joonas Nieminen

joonas.nieminen@muuramegolf.fi Sivusto Sijainti

Nakkila Golfin kotikenttänä toimii Salomonkallio Oy:n rakentama ja ylläpitämä kenttä Nakkilan Kivialhossa. Kenttä on lempeä ja 18-reikäinen, sen on suunnitellut Reijo Louhimo sekä Aarne Räikkönen. Kentän rakennustyöt valmistuivat keväällä 2004.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja,

Toimitusjohtaja,

Puh 02 537 4999

Suomalaisentie 71, 29250 Nakkila

caddiemaster@nakkilagolf.fi Sivusto Sijainti

Nordcenter Golf & Country Club on monipuolinen kokonaisuus, jonka jäsenenä sinulla on puitteet 5-tähden elämään. Mielenkiintoisia ihmisiä, ensiluokkaista palvelua, hauskoja tapahtumia, hyvää ruokaa ja juomaa ja mukavia pelikavereita. Merta ja metsää, kukkia ja sieniä, iloa ja riemua tai hiljaisuutta ja rauhaa sitä haluavalle.

Yhteystiedot

Puh 019 276 6850

Toimitusjohtaja, Antti Ahti

Puheenjohtaja, Jukka Paasivaara

Kartanontie 4, 10410 Raasepori

nordcenter@nordcenter.com Sivusto Sijainti

Nurmijärvi Golf sijaitsee rauhallisissa, luonnonkauniisti kumpuilevissa maisemissa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tarjoten monipuoliset ja haasteelliset kentät niin kokeneille pelaajille kuin vasta-alkajillekin. Nurmijärvi Golfin alueelle on sulavasti sijoitettu 27-reikäinen kenttäyhdistelmä sekä ehdottomasti Suomen parhaimpiin luettava, kaikille avoin, 9-reikäinen Par-3 harjoitusrata.

Yhteystiedot

Ratasillantie 70, 05100 Röykkä

Puh 09 2766 230

Puheenjohtaja, Petri Kalmi

Toimitusjohtaja, Esa Meriläinen

tj@nurmijarvi-golf.fi Sivusto Sijainti

Ajo-ohje: Käänny alas Porvoon moottoritien liittymästä nro 62 ja vasemmalle Koskenkylän suuntaan. Aja 400m ja olet perillä. Porvoon keskustasta on noin 4 kilometrin matka kentälle. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Klubitie 46, 06200 Porvoo

Puh 0600 550 739

Toimitusjohtaja, Esa Palosaari

Puheenjohtaja,

esa.palosaari@porvoogolf.fi Sivusto Sijainti

PuulaGolf on edelleen ysireikäisten ykkönen! Olemme olleet Golflehden kenttärankingissa Suomen paras 9-reikäinen golfkenttä jo kolme kertaa peräkkäin: 2017, 2015 ja 2013.

Maamme parhaimman 9-reikäisen golfkentän on suunnitellut Pekka Sivula. Kentän 18-reiän par on 72 ja se on pituudeltaan valkoisilta 6050 metriä, keltaisilta 5784 metriä, sinisiltä 5350 metriä ja punaisilta 5126 metriä. Korkeuseroja väylillä on noin 30 metriä. Kenttä sijaitsee kahden järven, Puulan ja Malloksen välisellä alueella. Kentän layout on aina saanut kehuja ja kenttä on sijoitettu erittäin hienosti Järvi-Suomen kangasmetsän maisemiin ja vaihteleviin korkeuseroihin. Harjoitusalueella on hyvä lähipelialue bunkkereineen. Pitkiä lyöntejä voit harjoitella myös nurmelta, kun rangen toinen puoli on varattu matoilta lyömiseen. Harjoitusgreeni on kentän griinien tasoinen.

Yhteystiedot

Syvälahdentie 20, 51200 Kangasniemi

Puh 040 596 9257

Puheenjohtaja, Jukka Kalkasmaa

Toimitusjohtaja,

toimisto@puulagolf.fi Sivusto Sijainti

Ruuhikosken golfkenttä Etelä-Pohjanmaalla on haasteellinen ja tutustumisen arvoinen kohde. Kentän monipuolisuus ja vaihtelevuus yllättävät vieraspelaajat vuosi vuodelta. Griinit ovat loistavassa kunnossa, väylät ovat leveitä, mutta yllätyksiä täynnä, vesiesteitä löytyy kymmeneltä eri väylältä. Kentän suunnittelija Robert Trent Jones Jr on suunnitellut kenttämme kansainväliset mitat täyttäväksi. Kenttämme luonnetta voidaan pienillä muutoksilla vaihdella eri asteiseksi.

Yhteystiedot

Isokoskentie 533, 60550 Nurmo

Puh 044 334 3490

Puheenjohtaja, Martti Lehtivuori

Toimitusjohtaja, Jyri Sarvikas

jyri.sarvikas@ruuhikoskigolf.fi Sivusto Sijainti

Ruukkigolf on matalan kynnyksen haasteellinen golfkenttä. Matalalla kynnyksellä tarkoitamme kenttämme mukavaa ilmapiiriä ja helppoutta ottaa ensiaskeleet golfin pariin. Sinut autetaan takuuvarmasti alkuun ja ketään ei jätetä yksin. Tämä on lupaus! Haasteellisella tarkoitamme taas kenttämme monipuolisuutta. Ruukista löytyy todella haastavia väyliä, joissa kovatkin pelaajat saavat näyttää pelitaitonsa; sieltä löytyy kikkaväyliä, veden kiertoa ja takaysiltä jopa Suomen pisin par-5 takatiiltä pelattuna. Tämä on fakta!

Yhteystiedot

JC Ruukkigolf Oy

Hiekkamäentie 100, 10420 Pohjankuru

Puh 019-245 4485

Puheenjohtaja, Markus Larkimo

Toimitusjohtaja, Nina Sampakoski

nina.sampakoski@ruukkigolf.fi Sivusto Sijainti

Ympärivuotista hyvinvointia Suomen parhaassa Urheilupuistossa. Vuonna 1992 avattu Salon Golfkeskuksen 18-reikäinen kenttä sijaitsee luonnonkauniissa Urheilupuistossa, aukealla laaksonpohjalla ja vain kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kenttäalueen halki kulkee Vähäjoki, ja sitä reunustavat klubitalon ohella Urheilupuiston muut liikuntapaikat; tennis- ja jalkapallokentät, palloilu-, jää- ja uimahalli sekä ratsastustallit. Kenttämme on tunnettu pitkästä kaudestaan, joka alkaa jo huhtikuussa ja päättyy yleensä vasta lumen tuloon. Klubimme isännöi vuonna 2003 naisten ja miesten SM-lyöntipelikilpailut. Kenttä tarjoaa haastetta niin klubipelaajille kuin kilpapelaajillekin, vaikka se yleisilmeeltään onkin tasainen. Monet vesiesteet, altaat ja purot sekä pitkän heinän alueet erottavat väylät toisistaan.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja, Tomi Paju

Puheenjohtaja, Seppo Juntti

Puh 02 721 7300

Anistenkatu 1, 24100 Salo

caddiemaster@salogolf.fi Sivusto Sijainti

Sea Golf Rönnäs sijaitsee Pernajanlahden rannalla Loviisassa, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vuonna 1989 perustetun golfkeskuksen kentät Meri (18r) ja Puisto (9r) tarjoavat haasteita ja onnistumisen kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille. Golfkeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat vuokramökit mahdollistavat majoittumisen alueella.

Yhteystiedot

Ruukinrannantie 4, 07750 Isnäs

Puh 0207 86 26 96

Puheenjohtaja, Patrick Wackström

Toimitusjohtaja, Kari Mattila

kari.mattila@seagolf.fi Sivusto Sijainti

Pyhä Lauri on ollut näyttämönä sekä Finnish Golf Tourilla (nykyisin Finnish Tour) sekä Finnish Openissa 2006. Vuonna 2008 reiät 5-13 olivat osa Challenge Tour -kenttää. Kenttä kiertää metsäsaarekkeiden keskellä ja pelissä on myös vettä. Peliä rytmittää taukopaikka Laurin maja reikien 11 ja 12 välissä (lenkki ei palaa klubille kesken kierroksen). Kalkki-Petteri on aikojen saatossa muuttunut puistomaiseksi kentäksi, jossa edelleen raffi rankaisee väylille osumattomia palloja metsiä enemmän. Pituus riittää haastamaan erityisesti takatiiltä. Griinit ovat isot, mutta tarvittaessa haastavia lipun paikkoja löytyy, kun kenttä viritetään kisakuntoon.

Yhteystiedot

Kaivurinkatu 133, 08200 Lohja

Puh 019 357 821

Puheenjohtaja, Martti Savelainen

Toimitusjohtaja, Mecki Kåhre

caddie.master@stlg.fi Sivusto Sijainti

Luukin ja Lakiston kentät sijaitsevat kauniissa espoolaismaisemassa Vihdintien varrella. Luukki on luonnonkaunis ja kumpuileva kenttä, jolla on perinteitä 1960-luvulta lähtien. Moni-ilmeinen ja vaihteleva Lakisto on vastikään uudistettu ja kerännyt paljon kehuja. Tervetuloa!

LUUKKI 18 reikää
Klockarsintie, 02980 Espoo
puh. (09) 439 37 116
caddiemaster.luukki@shg.fi

LAKISTO 18 reikää
Rinnekodintie 23, 02980 Espoo
puh. (09) 439 37 111
caddiemaster.lakisto@shg.fi

Yhteystiedot

Rinnekodintie 23, 02980 Espoo

Puh 09 439 37 112

Puheenjohtaja, Jarmo Leiniö

Toimitusjohtaja, Jarkko Raski

jarkko.raski@shg.fi Sivusto Sijainti

Kesällä 2019 Tahkolla on kolme golfkenttää; 18-reikäinen Old Course, sekä kaksi 9-reikäistä, Lake Course ja Forest Course. Meiltä löydät siis jatkossa varmasti joustavat ja sopivat vaihtoehdot kaikille aikatauluille ja tyylilajeille!

Yhteystiedot

Klubitie 12, 73310 Tahkovuori

Puh 0600 550 740

Toimitusjohtaja, Jukka Ilva

Puheenjohtaja, Heppu Pentti

jukka.ilva@tahkogolf.fi Sivusto Sijainti

Tapiola Golfin kenttä on par 72 ja se on pituudeltaan maamme keskitasoa 5631 metrillään keltaisilta tiiltä. Takatiiltä mittaa kertyy 6090 metriä. Kenttä on upeasti kumpuileva ja sitä luonnehtivat lukuisat bunkkerit ja pienet niittyalueet, jotka antavat kentälle haastetta ja näyttävyyttä. Pohjoisosan avoimella kummulla usein puhalteleva navakka tuuli tuo peliin omat lisämausteensa.

Yhteystiedot

Turveradantie 17, 02180 Espoo

Puh 09 4250 0750

Toimitusjohtaja, Jari Hakkarainen

Puheenjohtaja,

jari.hakkarainen@tapiolagolf.fi Sivusto Sijainti

TarinaGolfin 36-reikäinen golfkeskus tarjoaa kaksi erilaista korkeatasoista 18-reikäistä kenttää 15 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta pohjoiseen. Vuonna 1988 valmistuneen Kosti Kurosen suunnitteleman Vanhan Tarinan rinnalle valmistui vuonna 2002 Jan Sederholmin piirtämä Uusi Tarina.

Yhteystiedot

Golftie 135, 71800 Siilinjärvi

Puh 020 187 8700

Puheenjohtaja, Hannu Palsola

Toimitusjohtaja, Osmo Ruuska

osmo.ruuska@tarinagolf.fi Sivusto Sijainti

Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.
Kenttä säilyttää mielenkiintonsa aina 18. viheriölle saakka. Korkealuokkaisuutensa lisäksi Tawast Golf on rakennettu ympäristönsä ehdoilla. Harjoitusalueet sijaitsevat aivan klubin läheisyydessä; range lyöntikatoksineen, puttiviheriö, lähipeliharjoitteluun oma viheriö bunkkereineen sekä pitchingalue järven rannassa.

Yhteystiedot

Tawastintie 48, 13270 Hämeenlinna

Puh 0600 550060

Puheenjohtaja, Topi Tiitola

Toimitusjohtaja, Lauri Manninen

lauri.manninen@tawastgolf.fi Sivusto Sijainti

Tuusulan Golfklubi on osin pelto- ja osin metsämaastoon rakennettu kenttä Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Links-henkiselle kentälle tuovat vaihtelevuutta mielenkiintoiset ja korkeuseroiltaan vaihtelevat metsäväylät sekä monet vesi- ja hiekkaesteet. Rohkeasti muotoillut griinit ja muutama syvä pot-bunkkeri antavat väylille lisähaastetta.

Yhteystiedot

Kirkkotie 51, 04310 Tuusula

Puh 020 734 9052

Puheenjohtaja, Mika Eloranta

Toimitusjohtaja, Timo Mansnerus

timo.mansnerus@tgk.fi Sivusto Sijainti

Uudenkaupungin Golfklubi sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, kaupungintalon naapurissa. Kenttä on mielenkiintoinen yhdistelmä sekä puistomaisia väyliä että kumpuilevia metsäväyliä. Klubirakennuksesta löytyy niin kahvila kuin tasokas ravintolakin, ja tarjoiluista voit nauttia sisällä, ulkoterassilla tai katetulla lasiterassilla. Tilavat pukuhuoneet ja saunat sijaitsevat yläkerrassa.

Yhteystiedot

Välskärintie 2 H, 23500 Uusikaupunki

Puh 02 841 3060

Toimitusjohtaja, Uoti Hämäläinen

Puheenjohtaja,

ugk@ugk.fi Sivusto Sijainti

Vihti Golf Resort on yksi Suomen suosituimpia golfkenttiä. Vihdissä voi pelata 18-reikää (par72) tai 9-reikää (par36). Kenttä tunnetaan aikaisesta kauden avaamisesta, isoista griineistä ja avarista väylistä. Vihdissä on tilaa draivata!

Yhteystiedot

Jussinrinne 1, 03250 Ojakkala

Puh 010 086 300

Toimitusjohtaja, Janne Uotila

Puheenjohtaja,

toimisto@vihtigolf.fi Sivusto Sijainti

Yyteri Golf - Suomen Pinehurst Porissa

Yyterin golfkenttä sijaitsee maankuulujen Yyterin rantojen kupeessa Porin kaupungissa. Kenttä on toteutettu maaston erityispiirteet huomioiden. Useat vesiesteet, rantadyynit sekä mäntymetsät luovat maisemiltaan uniikin ja vaihtelevan kenttäkokonaisuuden. Kentän on suunnitellut arkkitehti Reijo Louhimo. Alkuväylistä huokuu skottimaista linksmäisyyttä, joita seuraa kauniin mäntymetsän ympäröimiä kapeahkoja väyliä. Sisääntuloa värittävät useat lisähaastetta antavat vesiesteet ja vehreät puistomaisemat, kunnes viimeiselle griinille pelataan aivan meren takaa lähes klubin terassille.

Yhteystiedot

Karhuluodontie, 28840 Pori

Puh 02 6308 320

Toimitusjohtaja, Markus Björlin

Puheenjohtaja, Tapani Nauha

markus.bjorlin@yyterigolf.fi Sivusto Sijainti