Palvelut ja tuotteet

Hirsala Golfin hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi joululounaan 90 kirkkonummelaiselle

pe 21. joulukuuta 2018 15.31.41

Hirsala Golfin hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi joululounaan 90 kirkkonummelaiselle

Hirsala Golf, ravintola Spoon ja Kirkkonummen sosiaalipalvelut yhteistyökumppaneineen tarjosivat joululounaan noin 90 kirkkonummelaiselle, joista lähes puolet oli lapsia.

Perjantaina 21.12.2018 järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa oli tarjolla Hirsalan klubiravintola Spoonin valmistama herkullinen joululounas. Talviaikana vähäisellä käytöllä oleva klubitalo tarjosi erinomaiset puitteet jouluviikonlopun avaukseen kymmenille perheille.

”Klubitalomme on talvisin suhteellisen vähäisellä käytöllä ja olemme pohtineet keinoja hyödyntää sitä paremmin esimerkiksi kuntalaisten käytössä. Tahdomme myös tehdä osamme yhteiskunnan eteen, joten päätimme toteuttaa joululounaan hyväntekeväisyystapahtuman muodossa. Tuoreena isänä koin itse tärkeäksi suunnata tapahtuman lapsiperheille” kertoo Hirsala Golfin palvelupäällikkö Esa Hukkanen. ”Ravintoloitsijamme lähti mukaan heti ja hankki ruoka- ja juomapuolen kumppanit. Myös golfmedia FORE! oli heti innoissaan mukana,” Hukkanen jatkaa.

Hirsala Golfin klubiravintolan Spoonin ravintoloitsija Sebastian Kuhlefelt oli tapahtumasta mielissään heti ensi metreiltä. ”Haluamme olla mukana tekemässä hyvää varsinkin paikallisesti ja olemme jo pitkään pohtineet erilaisia tapoja antaa panoksemme yhteisön hyväksi. Meillä on Hirsalassa ja Spoonissa mahdollisuus tarjota puitteet ja osaamisemme tällaiseen hyväntekeväisyyteen, joten miksi emme sitä tekisi,” Kuhlefelt pohtii.

Hirsala Golf oli yhteydessä Kirkkonummen kuntaan, josta löytyi nopeasti oikeat yhteistyötahot. Sosiaalipalveluiden tulosalueen vastuuhenkilö Sirkku Pekkarinen-Keto ja päihdehuollon johtaja Kari Kopra kävivät tapaamassa Hukkasta ja Kuhlefeltia Hirsalassa ja tapahtuman suunnittelu saatiin nopeasti hyvään vauhtiin. Oikea kohderyhmä, tekijät ja kumppanit löytyivät helposti.

”Tällaisen tapahtuman järjestäminen on suhteellisen pieni ponnistus siihen nähden, miten paljon iloa se tuottaa. Oma joulutoiveeni on, että vastaavia tapahtumia nähdään ensi jouluna golfklubeilla ympäri Suomen,” Hukkanen sanoo.

Tapahtuman järjestelyihin osallistuivat Hirsala Golfin, ravintola Spoonin ja Kirkkonummen kunnan lisäksi FORE!-media, Hartwall, Kanta-Hämeen Tuoretuote, Lihakauppa Roslund ja Tuomaan Kalatukku.


Lisätietoja antavat:

Hirsala Golf
Esa Hukkanen
0405249767
esa.hukkanen@hirsalagolf.fi

Ravintola Spoon by Kuhlefelt
Sebastian Kuhlefelt
0409658466
sebastian@fbk.fi

Kirkkonummen kunta
Sirkku Pekkarinen-Keto
0407561411
sirkku.pekkarinen-keto@kirkkonummi.fi

Lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Vielä lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.