Palvelut ja tuotteet

Rauno Pusa valittu Kullo Golf Clubin toimitusjohtajaksi Kullo Golf Oy:n hallitus on valinnut Rauno Pusan yhtiön toimitusjoht...

ma 15. maaliskuuta 2021 11.18.22

Rauno Pusa valittu
Kullo Golf Clubin toimitusjohtajaksi

Kullo Golf Oy:n hallitus on valinnut Rauno Pusan yhtiön toimitusjohtajaksi. Rauno seuraa tehtävässä Pekka Karppia, joka siirtyy toimialan ulkopuolelle.

Raunolla on laaja työhistoria golfin parissa. Hän on tehnyt pitkän sekä menestyksekkään uran mm. Sarfvik Golfin ja Keimola Golfin toimitusjohtajana.
Lisäksi palvelupuolella Raunolla on pitkä hotellinjohtajakokemus porvoolaisille erittäin tutusta Haikon Kartanosta.
Laajemmin kotimaan golfin osalta Rauno on toiminut aiemmin myös Suomen Golfliiton hallituksen jäsenenä sekä Suomen Golfjohtajien (FGMA) puheenjohtajana.
Hänet on myös valittu vuoden golfjohtajaksi 2012.

Kullo Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Vaskola:
– Yhtiömme on päässyt tilaan, jossa teemme voitollista vuosittaista tulosta ja olemme saaneet taustatoiminnot hyvään kuntoon. Iso kiitos tästä Pekka Karpille, joka hoiti toimitusjohtajan tehtävää aiemmin.
Pekan siirtyessä toiselle toimialalle, päätimme rekrytoida toimitusjohtajan, jolla on laaja kokemus golfin parista sekä selkeitä näyttöjä menestykkäästä toiminnasta alan yhtiöiden parista.
Lisäksi Raunolla on erinomaiset yhteydet golf-alan toimijoihin ja sidosryhmiin.

Tehtävää kohtaan oli laajaa kiinnostusta, ja meillä oli useita erittäin laadukkaita hakijoita. Haluan osaltani kiittää kaikkia hakijoita aktiivisuudesta, kilpailu oli erittäin kovatasoinen.
Oli todella hieno nähdä, miten ammattitaitoisia ihmisiä lajimme parissa toimii.

Raunon valintaa puolsi erittäin pitkä kokemus sekä senioriteetti alan johtotehtävistä. Rauno on myös aiemmin osoittanut loistavaa projektiosaamista johtamiensa kenttien investointi- ja parannushankkeissa. Hänellä on luontaista kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa jouhevasti yhteisöllisyyttä korostaen. Uskomme vahvasti, että Kullo Golf tulee Raunon johdolla kehittymään entistä paremmaksi kentäksi "peli ja pelaajat edellä" -näkökulmasta, unohtamatta meille tärkeitä kaupallisia sidosryhmiä.

Toimitusjohtaja Rauno Pusa:
– Kun jäin marraskuussa 2017 eläkkeelle Sarfvikista yli kymmenen vuoden toimitusjohtajapestin jälkeen, tunsin olevani täydessä vedossa edelleen. Oltuani viikon eläkkeellä tein ensimmäisen toimeksiantosopimuksen. Kahdessa kuukaudessa niitä tuli kaksi lisää. Viime vuoden helmikuussa aloitin Kullo Golfissa Senior Advisorina, ja marraskuusta 2020 alkaen vt. toimitusjohtajana. Tunnen Kullon perusteellisesti toiminnallisesti ja taseiden taustoja myöten. Koen tämän haasteen loppu-urani kannalta hienona Grande Finaalina. Tapaamisiin Kulloossa.

Rauno aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.

Lisätietoja:
Rauno Pusa
Toimitusjohtaja, Kullo Golf Oy
rauno.pusa@kullogolf.fi

Jani Vaskola
Hallituksen puheejohtaja, Kullo Golf Oy
jani.vaskola@kullogolf.fi

Lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Vielä lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.