Palvelut ja tuotteet

Mukana sisäpelikauden avauksessa 9.11.2019!

Vierumäki Golf Resort!

Maksuton tutustumistapahtuma kaikille golfista kiinnostuneille, junnuista senioreihin,  lauantaina 9.11 klo 12 – 15 välillä, voit olla sen aikaa kun sinulle sopii.

Tule testaamaan uusittu golfhalliimme missä pääset kokeilemaan puttia ja pidempääkin lyöntiä. Lisäksi hyviä kurssitarjouksia aloittelijoille ja pidempään pelanneille. Yksityistuntipaketteja unohtamatta

Lisätiedot: Lasse Tynkkynen 040 845 7307

Nähdään golfin merkeissä Vierumäellä
Urheiluopistontie 400, Vierumäki

Golfhallin löydät alueeltamme kartan paikkanumerolla 20 >

Season Golf, Espoo

Talvikaudella Seasonissa harjoitellaan hallissa, jossa on kahdessa kerroksessa yhteensä 38 lyöntipaikkaa. Sisäänpääsymaksua ei peritä, maksat vain harjoitteluun käytetyistä palloista. Pallohinnasto löytyy sivuiltamme >
Ahkerimmille pallon lyöjille on suosittelemme sirukorttia, jolla saa pallot suoraan pallokoneesta. Season ja Senior Clubien jäsenet saavat kortilla myös alennusta palloista arkipäivisin.

Puttigreenit
Chippialue
Kahvila

Vantaankosken Golfhalli

Pääkaupunkiseudulle avataan marraskuun alussa, Suomen oloissa ainutlaatuinen golfin sisäharjoitustila. Uuden halliyhtiön perustajayhteisöt Suur-Helsingin Golf, Keimola Golf ja Nurmijärven Golfkeskus varustavat jäsenilleen ja osakkailleen ympärivuotisen tilan, joka toimii treenipaikkana, talviolohuoneena ja junnugolfarien harjoittelukeskuksena.

Harjoitustilaan tulee 8 rangelyöntipaikkaa, 4 TrackMan -simulaattoria, puttigriini, 9-reikäinen lähipelirata ja bägivarasto. Tilassa on myös viihtyisä lounge, jossa Viasat-golfkanavat on katsottavissa.

Lisätiedot
Jarkko Raski, toimitusjohtaja Suur-Helsingin Golf, Vantaankosken Golfhalli Oy
 

Golfkuntosali

Meiltä löydät huippuunsa hiotut Sports-Coach golfsimulaattorit, täydellisen kuntosalin räätälöitynä golfaria ajatellen, hierovat tuolit rentoutumiseen sekä kuumimmat golf-lähetykset upeassa loungessa. Lue lisää >

Katso esittelyvideo >

HLR Academy

TAGi-talviharjoittelutila löytyy Golfcenterin myymälästä Tapiola Golfin klubitalosta.

9 lyöntipaikkaa valoisassa ja lämpimässä tilassa. Sports Coach simulaattori, jossa on valittavana 120 golfkenttää ympäri maailman. Trackman ja Foresight vuokrattavissa myös itsenäiseen käyttöön.

Talven kurssitarjontaan ja yksityistunteihin voit tutustua OPETUSPALVELUT sivuilla. HLR Golf Academyn asiakkaiden lisäksi TAGissa harjoittelee Selänne & Piltz Golf Academyn juniorit.

TAGin yläkerrassa palvelee ravintola Vista.

Golfjooga Espoo

Monipuoliset ja kokonaisvaltaiset palvelut golfareille liikkuvuuden, voimantuoton, kehon ja liikkeen hallinnan parantamiseksi, loukkaantumisten välttämiseksi ja vääristä liikemalleista johtuvien kiputilojen ehkäisemiseksi. Golfjoogaa, Golfpilatesta, personal training-palveluita, ryhmä- yksiövalmennusta, TyHy-päiviä, luentoja, tapahtumia ja workshopeja, myös yhteistyössä golf-valmentajien kanssa.

Lue lisää >

Golfpassin peli- ja opetusmatkat

Golfpassin valikoimaan kuuluvat; ohjatut pelimatkat, kurssimatkat, ryhmämatkat ja yksilöidyt golfmatkat. Erityisesti suositut long stay -lomat ovat myös erikoisosaamistamme.

Golfpassi tarjoaa opetustoimintaa kesäisin Sastamalan Lakeside Golfissa ja Alastaro Golfissa. Talvella treenaamaan pääsee tietysti ohjatuilla peli- ja opetusmatkoillamme. Promme antavat matkoillamme mielellään myös vinkkejä pelaamiseen ja halutessasi henkilökohtaista ohjausta sekin onnistuu.

Golfpassi järjestää laadukkaita golfmatkoja kaikkialle maailman upeimpiin golfkohteisiin.
Matkajärjestelyt ovat tehty valmiiksi, jotta asiakkaanamme voit keskittyä golfelämyksiin lomallasi.

Lue lisää peli- ja opteusmatkoista täältä >

OnGolfin peli- ja opetusmatkat

OnGolf-pelimatkoilla lennät mahdollisimman lähelle golfkohdetta. Asut tasokkaasti golfin kannalta parhaissa hotelleissa. Sekä lentokenttä- että golfkenttäkuljetukset on valmiiksi järjestetty. Starttiajat on varattu hyvissä ajoin, jotta pääset pelaamaan parhaisiin lähtöihin. Ohjelman mukaiset green feet sisältyvät luonnollisesti OnGolf-pelimatkasi hintaan.

Opetusmatkat sopivat kaikentasoisille green cardin suorittaneille golfaajille. Voit valita sinulle parhaan matkakohteen, opettajan, kurssi- ja viikko-ohjelman. Kaikki on valmiiksi järjestetty ja voit keskittyä omien golftaitojesi tehokkaaseen kehittämiseen.

Lue lisää OnGolfin peli- ja opetusmatkoista >

Golfia ympäri vuoden – myös Suomessa!

Sisäpelikauden valtakunnallinen avaus 9.11.2019

 

Suomessa golfin pelikausi on lyhyt, toukokuusta syyskuun loppuun, joten se kannattaa käyttää yksinomaan pelaamiseen. Toisaalta meillä on myös sopivan mittainen harjoituskausi lokakuusta huhtikuuhun, jonka hyödyntäminen lisää pelistä nauttimista kesäaikaan.

Useimmalla klubigolfarilla on epärealistiset odotukset omaan peliinsä, jos sitä verrataan käytettyihin harjoittelu- ja opetustunteihin. Ja tunnettu tosiasia on, että lajin lopettaneiden joukosta löytyy runsaasti pelaajia, jotka kokevat lajin liian vaikeaksi. Onnistumisen tunteet puuttuvat. Sisäpelikausi on meille erinomainen mahdollisuus liikkumiseen ja lajin salojen oppimiseen. Hyödynnetään tarkoitukseen tehtyjä sisäpeliareenoita isolla joukolla, niin palvelujen ja tilojen tasokin nousee

 

Harjoittelemalla oikein nautit pelaamisesta enemmän!

Kiputilojen ja liikerajoitteiden hoitaminen, lajinomainen fyysinen harjoittelu, svingitekniikan kehittäminen, oman pelistrategian ymmärtäminen, energiatason säilyttäminen pitkän suorituksen aikana ja positiivisen mielikuvan säilyttäminen kierroksella – siinä esimerkillinen lista asioista, joita pelikauden ulkopuolella voi saada aikaiseksi.

Lajin parissa toimivat ammattilaiset ja hyvinvointialan yhteistyökumppanit ovat apunasi ympäri vuoden tarjoten juuri sinulle räätälöityjä palveluja.

 

Golfin sisäpelikeskusten avointen ovien päivä – lähde mukaan!

Avointen ovien päivä rakentuu toimijoiden yhteistyöllä aktiiviseksi ja monipuoliseksi. Sinulle golfarina räätälöity ohjelma kiinostaa ja samalla voit varata vakiovuoron tai tilata opetuspalveluja. Avajaispäivän aikana etuhintaan! PGA Prot ovat mukana tapahtumassa antamassa vinkkejä svingiongelmiin ja kertomassa omasta opetustarjonnastaan. Kun otat oppitunnit jo loppuvuodesta, ehdit omaksua muutokset riittävällä harjoittelulla kesään mennessä.

Fyssarit ja personal trainerit testaavat liikkuvuutta ja kehon lihastasapainoa ja antavat harjoitusvinkkejä. Golfari voi hankkia räätälöidyn harjoitusohjelman valitsemallaan kuntosalilla ja kysyä kivuista ja liikerajoitteista kehonhuollon ammattilaisilta.

  • Varusteet, välineet, välinehuoltoa ja fittausta – pelikauden ulkopuolella on aikaa näillekin.
  • Golfmatkalle jonnekin lämpimään – minne mennään?

Avointen ovien päivänä on erinomainen tilaisuus tutustua alan toimijoiden tarjontaan.

 

Seuraa golfkanavia sosiaalisessa mediassa

Kokoamme nettiin avointen ovien päivään osallistuvien keskusten ja klubien yhteystiedot ja jaamme viestiä aktiivisesti. Esittelemme talviharjoituskeskuksia ja kerromme niiden palveluista sekä ennen kaikkea, kannustamme kaikkia lajin harrastajia hyödyntämään pelikauden ulkopuolisen ajan aktiiviseen, opastettuun harjoitteluun.

 

Isänpäivän aattoon, lauantaille ajoitettu tapahtuma on erinomainen tilaisuus viedä isä liikkumaan.