Palvelut ja tuotteet

SUOJELUSYYSKUU – Hirsala Golf ja WWF Suomi yhteistyöhön Hirsala Golf ja WWF Suomi ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Hirsala Gol...

ti 1. syyskuuta 2020 19.04.01

SUOJELUSYYSKUU – Hirsala Golf ja WWF Suomi yhteistyöhön

Hirsala Golf ja WWF Suomi ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Hirsala Golf lahjoittaa WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön jokaisesta syyskuun aikana myydystä normaalihintaisesta aikuisten greenfeestä viisi euroa sekä jokaisesta loppukauden ja ensi kauden yhdistelmäpelioikeudesta 15 euroa.

”Olemme WWF:llä erittäin iloisia, että Hirsala Golf haluaa tukea Itämeren suojelutyötämme ja samalla nostaa esiin ympäristönsuojelun merkitystä suomalaisen golfin parissa. Yrityksillä on paitsi hyvät mahdollisuudet myös vastuu huolehtia luonnon hyvinvoinnista, jonka varaan niidenkin liiketoiminta lopulta perustuu.”, kertoo asiakaspäällikkö Aino Sirkesalo WWF:ltä.

Hirsala Golf on tunnettu ympäristötyöstään. Se oli Suomen ensimmäinen golfkenttä, jolle myönnettiin kansainvälinen GEO-ympäristösertifikaatti vuonna 2010. Tällä hetkellä suomalaiskentistä seitsemällä on aktiivinen GEO-ympäristösertifikaatti. Hirsala on myös listattu maailman viiden vihreimmän golfkentän joukkoon. Ympäristötyö näkyy Hirsalassa niin arjen pienimmissä toiminnoissa kuin laajemmissa suunnitelmissa. Ympäristöajattelu on Hirsalassa vallitseva ajattelutapa. Kentän reuna-alueiden pitkäksi kasvatetut natakarheikot vähentävät polttoaineiden käyttöä ja tarjoavat samalla pölyttäjille parempia elinoloja. Hirsalan läpi virtaavaan Finnträskin laskuojaan on istutettu taimenia ja väylien varsilla etäisyys -merkkeinä toimivat linnunpöntöt. Myös toimistolla pyritään minimoimaan tarpeettomat ympäristöä kuormittavat ratkaisut.

”Hirsala Golf on jo aiemmin osallistunut WWF:n kanssa virtavesitalkoisiin, ja halusimme syventää yhteistyötä WWF:n kanssa lahjoituskampanjan avulla. Haluamme esimerkillämme kannustaa myös muita golf-yhteisöjä tekemään ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja valintoja. Itämeri on heikossa kunnossa, ja lahjoittamalla osan tuotoistamme pystymme auttamaan sitä SUOJELUSYYSKUU-kampanjan myötä”, Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela kertoo.

Teksti: Lehdistötiedote

Lisätietoja:
Jussi Kuusela

jussi.kuusela@hirsalagolf.fi
+358 505 433 102

Aino Sirkesalo
aino.sirkesalo@wwf.fi
+358 50 469 9947

Lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Vielä lisää aiheesta

SGKY huolehtii omistajien eduista muun muassa tuottamalla jäsenkentilleen Etu- ja Kultakortit, jotka mahdollistavat edullisen vastavuoroisen tutustumisen toisiin kenttiin Suomessa ja muualla Euroopassa.