Talous ja toimintaolosuhteet

GoExpo ja Golfmessut sen yhteydessä siirtyvät vuodella eteenpäin ja jalkautuu ulos lajien harrastajien keskuuteen! Messukeskus ...

ti 15. joulukuuta 2020 10.54.28

GoExpo ja Golfmessut sen yhteydessä siirtyvät vuodella eteenpäin ja jalkautuu ulos lajien harrastajien keskuuteen!

Messukeskus julkaisi tänään jo odotetun tiedotteensa messujen siirtymisestä. Näin suurta tapahtumaa on mahdoton järjestää epävarmuuden ilmapiirissä, sillä se vaatii merkittäviä etukäteistoimia. Lue alta koko tiedote:

Urheilun ja liikkumisen suurtapahtuma GoExpo siirtyy vuodella eteenpäin maaliskuulle 2022. Tapahtumasta tuttuihin lajeihin pääsee ensi vuonna tutustumaan yhdessä GoExpon järjestävien kumppaneiden kanssa. GoExpo järjestetään seuraavan kerran Helsingissä Messukeskuksessa 4.-6.3.2022.

Kulunut vuosi on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia, kun matkustus- ja kokoontumisrajoitukset ovat astuneet voimaan. Ensi maaliskuulle suunniteltu kattava urheilun ja liikkumisen inspiroiva tapahtuma GoExpo on päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta on 4.-6.3.2022. Messukeskus teki siirtopäätöksen yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja ohjelmakumppaneiden kanssa.

”Menestyksekäs, inspiroiva ja monipuolinen GoExpo vaatii tapahtuman toimialoilta ja järjestäjiltä paljon yhteistä valmistelua, varautumista ja suunnittelua. Alati muuttuvassa tilanteessa GoExpon siirtäminen vuodella eteenpäin mahdollistaa laadukkaan ja kokemuksellisen tapahtuman toteutuksen yhdessä toimialan kanssa”, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta kertoo.

GoExposta tutut lajit, kuten retkeily, golf, ratsastaminen ja kuvaaminen ovat poikkeusolosuhteiden myötä kasvattaneet harrastajamääriään kuluneen vuoden aikana. Tämän vuoksi järjestetään ensi vuonna muita mahdollisuuksia päästä tutustumaan lajeihin yhdessä GoExpon kumppaneiden kanssa.

”Tulemme järjestämään valikoituja toimenpiteitä kumppaneidemme kanssa ja tarjoamaan mahdollisuuksia päästä tutustumaan lajeihin ja yrityksiin ympäri Suomea. Hyödynnämme myös digitaalisuutta tuodaksemme lisäarvoa toimialoille ja saattaaksemme harrastajia ja yrityksiä yhteen. Näistä toimenpiteistä kerromme pian lisää”, Pasila jatkaa.

GoExpon näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 4.-6.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Outdoor, Horse ja Golf -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva & Ääni.