Palvelut ja tuotteet

Golfkenttien merkittävä yhteistyö takaa pelioikeuksien kysynnän!

21.11.2018

Golfkenttien välisestä yhteistyötä on saatu hyviä uutisia vuoden 2018 lopulla sekä pääkaupunkiseudulla että muuallakin. Kattavin paketti on syntynyt viiden kentän; Hirvihaara Golfin, Hyvigolfin, Nurmijärven Golfkeskuksen, Lahden Golfin ja Tawast Golfin toimesta. Näiden kenttien pelioikeudella voi pelata kaikilla viidellä kentällä kauden 2019 aikana.

– Yhteistyön perusidea on, että jokainen pelioikeudenhaltija pääsee pelaamaan kuukausittain vaihtuvalle vieraskentälle veloituksetta, avaa HyviGolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen.
– Tämä vastaa palveluna sitä, mitä nykygolfari hakee eli pelaamista myös muilla kentillä. Kyseessä on varsinainen superetu, sillä vaihto on veloitukseton, täydentää Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Esa Meriläinen.
Mukana olevat kentät ovat profiloituneet osakaskentiksi ja haluavat tuottaa ratkaisuja, joilla sekä pelaava osakas että pelioikeutensa vuokraava osakas saavat omistukselleen vastiketta.
– Tämä on erittäin epäitsekäs juttu. Me kaikki haemme etuja sille porukalle, jotka pelaavat jo meillä, toteaa Hirvihaaran Golfin toimitusjohtaja Ismo Piira.
– Yksi tämän yhteistyön tavoitteista on nimenomaan tehdä sitoutumisesta jälleen houkuttelevaa tarjoamalla etuja ja palveluita, joita kertamaksulla pelaavilla ei ole, Mika Nieminen kertoo. – Isoin osakasetu on vuokrapelimarkkinoiden vetävyys, hän lisää.

Viiden kentän yhteistyöstä kertoi ensimmäisenä Hyvinkäällä ilmestyvä Aamuposti-lehti.

Kenttien välinen yhteistyö on osakkaan silmin mieluisaa nähtävää ja vastaavia ratkaisuja tullaan varmasti näkemään alueittain muuallakin Suomessa.