Palvelut ja tuotteet

Honour-Golf digijulkaisu

Julkaisua tehdään golfosakkeen omistajille ja lajin harrastajille sekä golfalan päättäjille.
Haluamme tavoittaa aiempaa suuremman määrän todellisia lukijoita ja päättäjiä. Kenttien osakkaat ovat edelleen pääkohderyhmämme ja digitaalisena julkaisu on kenen tahansa luettavissa. Sisältö tukee Suomen Golfkentät ry:n strategisia valintoja: Ympäristöasiat, koulutus, viestintä, yhteistyö ja vaikuttaminen sekä yhteisostot. Kentänhoitoon keskittyvät artikkelit tuotetaan jatkossakin alan ammattilaisten kanssa.

Digitaalisen julkaisualustan avulla voimme ainoana mediana raportoida jokaisen artikkelin ja ilmoituksen lukijamäärän ja linkkien klikkauksen. Tulosten seuraaminen auttaa meitä kehittämään julkaisua kiinnostavammaksi.

Digitaalinen maailma mahdollistaa myös animaatioiden, videoiden ja lähes minkä tahansa mun digitaalisen median tai dokumentin käytön. Niiden avulla tuotetaan huomattavasti syvällisempää ja kiinnostavampaa tietoa. Voit tutustua julkaisuihimme allaolevista linkeistä.

Julkaisutoiminnasta vastaa Jukka Rimpiläinen: honour@suomengolfkentat.fi
puhelin 0400 484027

• Honour-Golf -digijulkaisu 1-2019 >

• Honour-Golf -digijulkaisu 2-2019 >

• Honour-Golf -digijulkaisu 3-2019 >

• Honour-Golf -digijulkaisu 4-2019 >

Vuoden 2018 golftoimitus

Honour-Golf -lehden julkaisupäällikkö Jukka Rimpiläinen vastaanotti kevään 2019 Golfgaalassa vuoden golftoimitus tunnustuksen. Sen luovuttivat Suomen Golfliiton hallituksen puheenjohtaja Hanna Hartikainen ja liiton hallituksen jäsen Rauno Pusa.

Tutustu Honour-Golfin digimaailmaan, klikkaa palloa!