Palvelut ja tuotteet

 

Kenttien omaa Honour-verkkokauppaa rakennetaan jo!

Kiitos kenttien vahvan kiinnostuksen, Honour-verkkokauppaa rakennetaan jo. Jokainen kenttä saa oman verkkokauppansa ja kokonaisuudesta muodostuu Suomen suurin pelituotteiden verkkokauppaportaali. Rahaliikenne hoidetaan kotimaisella Paytrail-järjestelmällä johon olemme neuvotelleet kentille edullisen monikauppiasmallin. Verkkokaupan ostot maksetaan suoraan kenttien tileille. Ainutlaatuista on sekin, että jatkossa jäsenkentät päättävät itse palvelun vuosimaksun ja provision.

Verkkokaupan lanseeraus ja vetovoima
Kenttien oman verkkokaupan tekijöillä on kaksi selkeää tavoitetta. Sivuston tulee olla käytettävyydeltään selkeän nopea ja sinne tulee ohjata kävijöitä riittävästi.
Käytettävyyden osalta se merkitsee pelaajan ostopolun ymmärtämistä ja mahdollisimman vähiä klikkauksia ostoprosessiin sekä pöytäkoneella että mobiililaitteella. Mainokset eivät ole kenttien omassa Honour-verkkokaupassa häiritsemässä prosessia.

"Verkkokauppa tullaan lanseeraamaan
näyttävästi maaliskuun alussa"

Honour-Golf -lehden verkkokaupan erikoisnumero jaetaan viikkoa ennen kaikille jäsenkenttien jäsenille. Tavoitamme sen avulla noin 50 000 pelaajaa. Artikkeleita julkaistaan useilla some-alustoilla yleisön kasvattamiseksi. Itse avajaispäivänä verkkokauppa esitellään live-lähetyksen avulla ja paikalle kutsutaan kiinnostavia alan toimijoita juhlistamaan sitä kanssamme. Avajaispäivänä ja -viikkoina palveluun rekisteröitymistä aktivoidaan hyvillä arvontapalkinnoilla.
Honour-verkkokauppa tulee sijaitsemaan mediaportaalin yhteydessä, jonne ohjataan kävijöitä myös muunkiinnostavan sisällön avulla.

Mitä verkkokaupassa myydään?
Kenttien oma Honour-verkkokauppa on uusi toimija tällä alalla. Ja vaikka oma yhteinen verkostomme on kattava, on markkina ns. otettava. Se merkitsee kiinnostavien tuotteiden saamista verkkokauppaan, tuotteiden, joita ei muualta saa. Alennusmyynti ei  ole tavoiteltava kilpailukeino, varsinkaan nykytilanteessa, jossa on myyjän markkinat. Jokainen kenttä päättää tuotteensa itse, mutta alkuvaiheessa ns. sisäänheittotuotteita tarvitaan. Rajoitettu määrä ja aika on niille tunnusomaista.

"Alkuvaiheessa sisäänheitto-
tuotteita tarvitaan"

Tarvitsemme myös jokaiselta kentältä arvontapalkintoja verkkokaupan lanseeraukseen. Pelipaketti neljälle ekstroineen (aamukahvit, lounas, golfauto, tms.) tai jokin kentän ainutlaatuinen oma tuote olisi sopiva.
Palkintojen avulla kasvatamme verkkokauppaan rekisteröityvien määrää ja heille suuntaamme viestintää uutiskirjeiden avulla.

Honour-verkkokaupan vuosimaksu ja provisio
Ensimmäisen vuoden vuosimaksu on Suomen Golfkentät ry:n toimesta määritelty sellaiseksi, että teknisestä alustasta saadaan nykyaikainen ja kustannustehokas, jota voidaan itse ylläpitää. Olemme myös arvioineet kauppapaikan markkinointiin tarvittavat resurssit ensimmäiselle vuodelle. Honour-Golf -lehden verkkokaupan erikoisnumero, uutiskirjeet, some-kanavat ja lanseerauspäivän livetuotanto yhdessä erilaisten kilpailujen ja arvontojen kanssa ovat jo suunnitelmissa. Honour-verkkokaupan avauksen jälkeen aktiivista markkinointia jatketaan eri medioissa ja kanavissa.

"Yksi etu voisi olla ajanvarausikkunan
aukeaminen heti maksun jälkeen"

Verkkokaupan ehdot
Asiakkaat (loppukäyttäjät, eli golfarit) sitoutuvat kaupan ehtoihin rekisteröityessään palveluun. Näistä ehdoista sovitaan yhdessä verkkokaupassa mukana olevien kenttien kanssa. Asiakkaat, jotka maksavat pelituotteensa etukäteen ovat kentille kullanarvoisia. Etukäteen maksamiseen tulee olla houkuttelevia etuja, joista yksi voisi olla ajanvarausikkunan aukeaminen heti maksun jälkeen. Maksun jälkeen kenttä näkee Paytrail verkkoraportista maksun suorittajan ja voi antaa luvan ajan varaamiseen. Kenttien yhteinen hyväksyntä tälle antaisi meille markkinointiin sisältöä.

"Otetaan tulevaisuus omiin käsiin nyt"

Tavoitteena Suomen suurin pelituotteiden verkkokauppa!
Suomen Golfkentät ry haluaa pitää golfarit kenttien asiakkaina – ei kolmansien osapuolien. SGK:n jäsenkentät ovat vastanneet huutoon ja mukana on jo toistakymmentä kenttää, osan vielä harkitessa mukaantuloa. Ottaaksemme markkinan kunnolla haltuumme, kannustamme kaikkia kenttiä, myös muita kuin yhdistyksen jäsenkenttiä, tulemaan mukaan Kenttien omaan verkkokauppaan. Tehdään tulevaisuudesta sellainen, jossa kentät itse päättävät asioistaan ja markkinoivat yhdessä omia tuotteitaan.

Tule mukaan, ota yhteyttä:
honour@suomengolfkentat.fi tai puh. 0400 484 027/Jukka Rimpiläinen
tai antti.hiltunen@golf.fi